mijnwoningisoleren.nl

A-kwaliteit 100% tevredenheidsgarantie
Bewust wonen 100% duurzaam
Bespaar geld Geen investering vooraf
8/10
8/10
557 reviews
A-kwaliteit 100% tevredenheidsgarantie
Bewust wonen 100% duurzaam
Bespaar geld Geen investering vooraf

Delen van mijn gegevens

Zij gingen je voor en besparen jaarlijks al flink

Veel gestelde vragen?
Wij hebben het antwoord.

Zijn alle huizen geschikt om te isoleren?

Nee, niet alle huizen zijn geschikt om te isoleren. Daarom is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Wanneer een ongeschikte woning toch wordt geïsoleerd, kunnen serieuze problemen ontstaan. Ieder huis is anders, net als de verschillende verduurzamingsmogelijkheden. Ook de maandelijkse besparing op de energielasten kan onderling verschillen. Daarom licht onze adviseur je in een persoonlijk gesprek de verduurzamingsmogelijkheden toe. Vervolgens ontvang je een op maat gemaakte offerte.

Hoeveel bespaar ik met isoleren op mijn energierekening?

In het geval van spouwmuurisolatie bespaar je al snel tot 45% op je energierekening. Ga je voor meerdere energiebesparende maatregelen? Dan kan het meer zijn. Heb je al het een en ander verduurzaamd? Dan kan het percentage lager uitkomen. Een adviseur kan je vertellen wat er allemaal mogelijk is en wat de besparing kan zijn.

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Ga je voor spouwmuurisolatie? Dan zijn de kosten gemiddeld €750 voor een tussenwoning. Dit kan natuurlijk onderling verschillen en ook als je een ander type woning hebt, bijvoorbeeld vrijstaand. Denk je aan meerdere energiebesparende maatregelen? Dan kun je in aanmerking komen voor landelijke en gemeentelijke subsidies. Wil je een exacte berekening op maat te ontvangen voor jou situatie? Vul dan het formulier boven op deze pagina in en ontvang gratis advies van een lokale adviseur.

Kom ik in aanmerking voor subsidies?

Dat is afhankelijk van je huis en wat je allemaal wilt doen. Als huiseigenaar kom je vaak in aanmerking voor subsidieregelingen, zoals Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Vanaf 24 januari 2023 is het hiermee ook mogelijk om vanaf één duurzame maatregel subsidie te ontvangen, deze subsidie is wel lager dan wanneer je twee maatregelen laat uitvoeren. Een adviseur kan dit voor je uitzoeken en berekenen. Vul het formulier in en start je subsidiecheck.