MijnWoningIsoleren.nl

8/10
557 reviews
A-kwaliteit 100% tevredenheidsgarantie
Bewust wonen 100% duurzaam
Bespaar geld Geen investering vooraf

Algemene voorwaarden

Op deze pagina vind je alle voorwaarden die van toepassing zijn op de producten en diensten van BOX energie. Je kunt de voorwaarden hieronder downloaden. Mocht dit niet lukken, dan kunnen wij ze ook per e-mail of per post naar je opsturen.

Algemene Voorwaarden BOX energie Services

Op de levering van producten en diensten van BOX energie Services zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn opgesteld door Energie-Nederland, de brancheorganisatie van partijen die stroom, gas en warmte produceren, leveren en verhandelen in samenspraak met o.a. de consumentenbond.

Download de algemene voorwaarden

Aanvullende voorwaarden BOX energie

Op de afspraken die wij maken over de donaties aan het door jou gekozen goede doel zijn aanvullende voorwaarden van toepassing

Download de aanvullende voorwaarden

Kwaliteitscriteria

Wij hechten veel persoonlijke service met een hoog kwaliteitsgehalte, daarom hebben wij een aantal kwaliteitscriteria opgesteld, zodat je precies weet wat je van ons kan verwachten. Hierin staat ook informatie met betrekking tot onze klachtenregeling.

Download de kwaliteitscriteria

Modelformulier

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van de sluiting van de overeenkomst. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van de beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Download het modelformulier